a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Smeštaj

ALEXANDAR15 - Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

ALEXANDAR15 - Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

Villa ALEXANDAR15 Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

Na samo 20km od Novog Sada nalazi se novo izgrađena jednospratna luksuzna villa sa velikim otvorenim bazenom za plivanje, hidromasažnom djukuzi kadom, saunom, privatnim parkingom i garažom, sa velikim dvorišnim prostorom i predivnim letnjikovcem koji je potpuno opremljen sa kuhinjom i zidanim roštiljem.
Apartmani Alexandria

Apartmani Alexandria

Apartmani Alexandria raspolažu sa dva lux apartmana i pet studio apartmana. Gostima su na raspolaganju: Kupatilo • Kuhinja • Klima • TV • WiFi • Mini bar • Parking Naši gosti mogu da koriste usluge Cafe pizzerie “Alexandria” koja se nalazi na samo nekoliko metara od smeštaja.
Apartmani Lidija

Apartmani Lidija

Apartman Lidija Bački Petrovac

Ako želite da provedete lep odmor na raspolaganju vam je" Apartman Lidija" koji se nalazi u mirnom delu Bačkog Petrovca u blizini Aquaparka Petroland. Smeštajni kapacitet raspolaže sa jednim apartmanom prve kategorije, sa dve spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Uz terasu i bazen, ovi apartmani Vam nude zaista sve što je potrebno za potpuno uživanje.
Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica se nalaze u blizini osnovne škole i gimnazije Jana Kolara, na par minuta hodom od svih najznačajnijih atrakcija.
U ponudi je 5 prostranih, komfortno opremljenih apartmana- tipa studio. Apartmani su dvokrevetni, sa mogućnošču pomoćnog ležaja ili dečijeg kreveta, ako je u pitanju porodica sa decom. Jedan apartman je opremljen sa super king size krevetom.
Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ: nalazi se u Kulpinu. Potpuno opremljene 2/2 sobe u prizemlju kuće sa TV, etažnim grejanjem. Gostima je na raspolaganju i velika trpezarija, uređena terasa i garaža. Zajednički ulaz. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI: smešteno u samom centru Petrovca, sa velikim dvorištem i garažom za kola. Sobe sa centralnim grejanjem, klimom, telefonom,kablovskomTV, internetom.. Na raspolaganju je velika trpezarija sa terasom. Mogućnost iznajmljivanja soba ali i apartmana. Usluga- noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE: smešteno blizu centra naselja Gložan. Lepo uređeno dvorište i luksuzne, prostrane sobe sa centralnim grejanjem i terasama. Boravak u ovom domaćinstvu gostu pruža učestvovanje u poljoprivrednim radovima u svrhu svoje rekreacije.
Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo "Katona" raspolaže sa dve dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom. Uređeno u tradicionalnom stilu, učiniće Vaš odmor zaista posebnim. Raspolaže prostranim dvorištem, garažom za kola, internetom.
Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI: smešteno u blizini Aquaparka, blizu glavnom putu. Kuća sa velikim dvorištem i parkingom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući, na spratu. Sobe sa centralnim grejanjem. Usluga, noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI: smešteno u blizini centra naselja, sa velikim dvorištem, garažom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući. Sobe sa centralnim grejanjem i klimatizacijom. U kući priključak za internet, kablovska TV. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER smešteno je u blizini sportskog centra Vrbara i u blizini puta prema Novom Sadu i Aquaparku. Poseduje veliko dvorište sa parkingom za kola. Kuća u svom sastavu ima 3/2 sobe i 2/1 sobe sa 2 zajednička kupatila na spratu.
EKO APARTMANI

EKO APARTMANI

Eko apartmani su smešteni u blizini glavnog puta kroz Bački Petrovac, kod sportskog centra. Ukupno 5 apartmana uredjenih kao drvene kućice, nalik brvnarama. Svih 5 apartmana je komforno opremljeno sa po dva kreveta i mogućnošću dodatnog ležaja, TV, internetom, kuhinjskim delom i kupatilom.
Kuća za odmor

Kuća za odmor "Lane" - Bački Petrovac

Kuća za odmor "Lane" smeštena je u centru Bačkog Petrovca ulica Janka Čmelika 6 a,sa dvorištem i garažom za kola...
Kuća za odmor AUTENTIK

Kuća za odmor AUTENTIK

Autentična vojvođanska kuća I kategorije

U potpunosti renovirana u starom stilu, sa obezbeđenim parkingom i zasebnim ulazom u objekat sa predsobljem, kupatilom, opremljenom kuhinjom i trpezarijom, spavaćom/dnevnom sobom sa trosedom i foteljama, velikim ograđenim dvorištem sa garniturom za sedenje. Mogućnost korišćenja bicikla, kablovska tv, wifi.
Nacionalna kuća AROMA

Nacionalna kuća AROMA

RESTORAN- NACIONALNA KUĆA " AROMA ": 5/2, 1/1 sobe sa kupatilima. Mogućnost posluživanja hrane u restoranu, koji se nalazi u okviru smeštajnog objekta. Nacionalna kuća "Aroma", izgrađena je u slovačkom etno stilu, ima sem restoranskog dela i smeštajne kapacitete od šest soba.
OAZA MB GLOŽAN

OAZA MB GLOŽAN

RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM “ OAZA MB“ GLOŽAN je smeštajno ugostiteljski objekat sa ribnjakom, bazenom sa termalnom vodom, teniskim terenom, sportskim terenima na korišćenje, restoranom. Ukupne površine 6,5 ha.