a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Ukratko o smeštaju i hrani

Vojvodjanska sela sačuvala su originalnost, rustičnost i autentičnost načina života i tradicije. Sela Opštine Bački Petrovac nude atraktivan i aktivan odmor koji sve više ljudi bira kao vid relaksacije i način da osmisli svoj godišnji odmor. Ovde gosti mogu upoznati marljive i pre svega gostoljubive ljude.

Uživaće u tradicionalno izvrsnoj hrani i piću, upoznati lokalne običaje, zanate i šarolikost folklora i muzike. Domaćim i stranim turistima domaćini nude smeštaj u svojim domovima tako da se mogu uključiti u sve seoske aktivnosti, poljske radove, zanatske radionice, vožnju kočijama.

Gosti mogu poneti suvenir koji sami naprave, učiti kako se izradjuju metle, praviti zimnicu i sokove ili naučiti nove kulinarske recepture. Ruralni prostor na koji su sva sela Opštine ponosna, bogat je neponovljivim vizurama koje stvara priroda ali i osobena arhitektura.

Kolorit rustičnih kuća i uredne ulice i dvorišta, polja sa hmeljarnicima, vinogradi i istorijski park sa Dvorcem pružiće gostima pravi doživljaj života na ovom prostoru kroz skoro tri veka istorije. Bački Petrovac, jedna od najmanjih Opština u Vojvodini, pravo je mesto za odmor jer se tu još uvek može pronaći seoski idilični ugođaj i ruralni ambijent vojvodjanske ravnice uz doživljaj života u seoskom domaćinstvu.

Hrana (7)

Smeštaj (19)

OAZA MB GLOŽAN

OAZA MB GLOŽAN

RESTORAN SA PRENOĆIŠTEM “ OAZA MB“ GLOŽAN je smeštajno ugostiteljski objekat sa ribnjakom, bazenom sa termalnom vodom, teniskim terenom, sportskim terenima na korišćenje, restoranom. Ukupne površine 6,5 ha.
Petrovačka Čarda

Petrovačka Čarda

Novosadski put bb. Bački Petrovac, Srbija Tel: 021/ 780 542
Picerija Aleksandrija

Picerija Aleksandrija

Maršala Tita 11, Bački Petrovac, Srbija, Tel: 021/ 781 111
Restoran PUTNIK

Restoran PUTNIK

Lenjinova 69 Bački Petrovac, Srbija Tel: 021/ 780 491
<<  1 [2