a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with A

ALEXANDAR15 - Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

ALEXANDAR15 - Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

Villa ALEXANDAR15 Luksuzni smeštaj Bački Petrovac

Na samo 20km od Novog Sada nalazi se novo izgrađena jednospratna luksuzna villa sa velikim otvorenim bazenom za plivanje, hidromasažnom djukuzi kadom, saunom, privatnim parkingom i garažom, sa velikim dvorišnim prostorom i predivnim letnjikovcem koji je potpuno opremljen sa kuhinjom i zidanim roštiljem.
Apartmani Alexandria

Apartmani Alexandria

Apartmani Alexandria raspolažu sa dva lux apartmana i pet studio apartmana. Gostima su na raspolaganju: Kupatilo • Kuhinja • Klima • TV • WiFi • Mini bar • Parking Naši gosti mogu da koriste usluge Cafe pizzerie “Alexandria” koja se nalazi na samo nekoliko metara od smeštaja.
Apartmani Lidija

Apartmani Lidija

Apartman Lidija Bački Petrovac

Ako želite da provedete lep odmor na raspolaganju vam je" Apartman Lidija" koji se nalazi u mirnom delu Bačkog Petrovca u blizini Aquaparka Petroland. Smeštajni kapacitet raspolaže sa jednim apartmanom prve kategorije, sa dve spavaće sobe i velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Uz terasu i bazen, ovi apartmani Vam nude zaista sve što je potrebno za potpuno uživanje.
Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica

Apartmani Svetlica se nalaze u blizini osnovne škole i gimnazije Jana Kolara, na par minuta hodom od svih najznačajnijih atrakcija.
U ponudi je 5 prostranih, komfortno opremljenih apartmana- tipa studio. Apartmani su dvokrevetni, sa mogućnošču pomoćnog ležaja ili dečijeg kreveta, ako je u pitanju porodica sa decom. Jedan apartman je opremljen sa super king size krevetom.