a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with D

Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ

Domaćinstvo BALAŽ: nalazi se u Kulpinu. Potpuno opremljene 2/2 sobe u prizemlju kuće sa TV, etažnim grejanjem. Gostima je na raspolaganju i velika trpezarija, uređena terasa i garaža. Zajednički ulaz. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI

Domaćinstvo ČANJI: smešteno u samom centru Petrovca, sa velikim dvorištem i garažom za kola. Sobe sa centralnim grejanjem, klimom, telefonom,kablovskomTV, internetom.. Na raspolaganju je velika trpezarija sa terasom. Mogućnost iznajmljivanja soba ali i apartmana. Usluga- noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE

Domaćinstvo FEKETE: smešteno blizu centra naselja Gložan. Lepo uređeno dvorište i luksuzne, prostrane sobe sa centralnim grejanjem i terasama. Boravak u ovom domaćinstvu gostu pruža učestvovanje u poljoprivrednim radovima u svrhu svoje rekreacije.
Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo Katona

Domaćinstvo "Katona" raspolaže sa dve dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom. Uređeno u tradicionalnom stilu, učiniće Vaš odmor zaista posebnim. Raspolaže prostranim dvorištem, garažom za kola, internetom.
Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI

Domaćinstvo KOPESTINSKI: smešteno u blizini Aquaparka, blizu glavnom putu. Kuća sa velikim dvorištem i parkingom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući, na spratu. Sobe sa centralnim grejanjem. Usluga, noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI

Domaćinstvo OPAVSKI: smešteno u blizini centra naselja, sa velikim dvorištem, garažom za kola. Smeštaj u potpuno opremljenoj kući. Sobe sa centralnim grejanjem i klimatizacijom. U kući priključak za internet, kablovska TV. Usluga noćenje i noćenje sa doručkom.
Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER

Domaćinstvo PONIGER smešteno je u blizini sportskog centra Vrbara i u blizini puta prema Novom Sadu i Aquaparku. Poseduje veliko dvorište sa parkingom za kola. Kuća u svom sastavu ima 3/2 sobe i 2/1 sobe sa 2 zajednička kupatila na spratu.